Imobiliare Brasov
Vezi anuntul cu ID
ID:  
Curs valutar BNR
Duminica, 18 Noi 2018
EUR 4.6639 RON
USD 4.1179 RON
Convertor valutar
Publicitate
Cafea proaspăt prăjită
Inregistrare utilizatori particulari / agentii imobiliare
Inca nu v-ati inregistrat la ImoBrasov.ro?
Daca sunteti Particular click-ati aici!
Daca sunteti Agentie imobiliara click-ati aici!
Oferta promotionala ImoBrasov.ro
Serviciile ImoBrasov.ro se adreseaza particularilor, persoanelor juridice fara activitate imobiliara sau agentiilor imobiliare.
Utilizarea serviciilor ImoBrasov.ro se face pe baza documentului "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor ImoBrasov.ro" cu care utilizatorul este de acord la inscriere.
Oferta promotionala ImoBrasov.ro
•••

Contul de utilizator particular (persoana privata sau persoana juridica fara activitate imobiliara) este GRATUIT. Dupa inregistrare contul trebuie activat pe baza instructiunilor primite intr-un e-mail de confirmare. Contul ofera posibilitatea de introducere a cinci oferte de vanzare si a cinci de inchiriere cu o valabilitate de 30 de zile, posibilitatea de a introduce cate o imagine pentru fiecare oferta, de administrare a ofertelor, de a fi contactat de catre utilizatorii ImoBrasov.ro.

 Inregistrare particulari
•••

Agentiile imobiliare se pot abona si utiliza GRATUIT serviciile Imobiliare Brasov.
Atentie! Dupa inregistrare, contul de agentie imobiliara este activ doar dupa aprobarea administratorului site-ului Imobiliare Brasov!
Serviciile ImoBrasov.ro ofera agentiilor imobiliare posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de oferte de vanzare si de inchiriere cu o valabilitate de 60 de zile, de administrare a ofertelor, de gestionare a "Ofertelor favorite", de a fi contactat de catre utilizatorii Imobiliare Brasov, posibilitatea de a introduce la fiecare oferta un numar de 5 imagini, un cont de e-mail de forma numeAgentie@imobrasov.ro, aparitia in "Catalogul agentiilor imobiliare Imobiliare Brasov" cu logo, site standard care contine datele de contact ale agentiei, logo-ul, doua imagini, ofertele agentiei impartite pe categorii, formular de contact al agentiei si formular de contact pentru fiecare oferta.
 Inregistrare agentie imobiliara